marți, noiembrie 21, 2006

Rational choice

Tariceanu... Ce nume misto poate sa aiba omul asta, daca stai sa te gandesti! Cum ar fi sa te cheme Basescu, de pilda, sau Flutur? Naspa.

Dar uite ca in politica tre' sa ai un pic mai mult decat good looks si maniere. In politica, dom'le, tre' sa livrezi sistematic unei retele de rentieri suficient de solide incat sa iti asigure seniorialitatea in necrutatoarea lupta politica, in care, cum am zis, the winner takes it all.

Tot in politica tre' sa iti planifici actiunile cu maxima cautiozitate, si sa ai grija sa nu dai mai multa informatie publicului decat ai nevoie ca sa ii castigi voturile. Un scamator!

Dar cel mai important, in politica tre' sa tii bariera sus, permanent, sa nu lasi pe nimeni sa iti puna in pericol pozitia. Sa dai la gioale strategic, din timp, celor care au potentialul sa iti fure ciolanul. Asta daca nu reusesti, bineinteles, sa ii incluzi in reteaua de rentieri.

Si daca totusi ai unul in partid care ti'a suflat baza de clienti cu margin mare, si care stie sa vorbeasca pe limba prostilor, e bine sa iesi cat mai rapid, discret, surazand, lasand o usa deschisa, inainte sa iti faci dusmani dintre cei care maine iti vor lua locul.

Adanc! Rolling Eyes

duminică, noiembrie 19, 2006

Toamna


Foarte bune. Turcesti, de la un hipermarket frantzuzesc din Bucuresti. Nevertheless, mi am amintit de gutuile copilariei. Those flashbacks!

Vechituri

Vizitatori