vineri, septembrie 21, 2007

Ziua demisiei

20 septembrie a fost o zi in care spiritul liber s a ridicat peste corpul inclestat, in care speranta a rastalmacit balmajeala robului, in care a incoltit libertatea.

Oamenii sa ia seama: e nevoie de doi ca sa ai un tiran!...

marți, septembrie 18, 2007

Din parc

De acolo scriu. Stau pe banca, am citit ziarul si am fumat o tigara. Asteptand.

Recunosc sportiv, imi place broadbandul mobil. Acum vreo 10 ani ma logam de pe gsm, cu carpeala de CSD la 9600 bps parca. Acum, alta viata.

...

Altceva ma intereseaza: care este ideea actionabila asupra careia sa imi concentrez atentia?

Marturisesc, vreau sa fiu foarte bogat. Super rich. Stiti de ce? Pentru ca ador sa fiu generos cu cei pe care ii iubesc, sa le ofer o viata lipsita de grijii materiale, asa incat ei sa isi poate satisface capriciile intelectuale. As sapa in piatra 10 ore pe zi daca asta m ar duce acolo.

....

Fiul meu de 8 ani plus a plans ieri. A trebuit sa ii sparg stirea asta in fata, ca pe o punga de floricele: da, un Porsche Carrera ajunge si la o suta de mii de coco, si un paleontolog nu si-ar putea permite unul prea curand. Dad ain't rich, sonny.

Trebuie sa schimb paradigma, sa atac altfel problema. Conventional, merg pe mana bancii si chestia asta e ingrozitor de deprimanta.

Rich dad, poor dad. Am citit cartile omului, si am prins ideea. Ce imi scapa este tragaciul...

In lunile din urma am muncit cu mine, mult mai mult sport si mult mai putine calorii. It feels fine. I need to keep doing this.

Vechituri

Vizitatori