marți, decembrie 12, 2006

Bucuresti 2

Conduceam pe o strada ingusta, cu sens unic, cu masini parcate pe stanga si pe dreapta (genul de strada pe care nu se pot face depasiri), cand am oprit pentru a lasa pe cineva sa iasa din parcare. Femeia a scos masina cu dificultate, a trebuit sa faca niste manevre. Dupa vreo jumatate de minut a reusit.

Dupa ce strada s a largit in doua benzi, am trecut pe stanga. Pe dreapta a ajuns un Tico argintiu pe care il vazusem in retrovizoare. Soferul a scos capul pe geam si mi a aruncat o flegma uriasa pe parbriz si un 'boule' plin de ura.

luni, decembrie 11, 2006

The History of Quality

De la American Society for Quality:

The quality movement can trace its roots back to medieval Europe, where craftsmen began organizing into unions called guilds in the late 13th century...

Bucuresti

Cand sunt pieton in Bucuresti, ma gandesc doar la cat de mult mai am pana sa ajung in casa. Nu acasa, pentru ca nu poti spune 'acasa' unei locuinte aflate in acest oras.

Cand conduc in Bucuresti... Are rost sa mai spun la ce ma gandesc?

As vrea sa uit cat mai repede orasul asta si oamenii care il populeaza. Bucurestiul este o lume de cosmar, grotesca, este un oras mizerabil in care trebuie sa fii sobolan ca sa te simti la largul tau.

Si totusi, sunt oameni care spun ca le place viata in orasul asta. Presupun ca au o viata sexuala plina de satisfactii. Sau poate sunt oameni-sobolan.

In fine, citesc azi in presa financiara ca Primaria plateste 4 milioane EUR pe o casa din care vrea sa faca un centru de informare pentru turisti. Turisti-pisici, sper.

Vechituri

Vizitatori