marți, februarie 15, 2005

URR, bref

Despre URR s'a scris in toate registrele posibile, in toate compartimentele functionale ale limbii romane: serios, pasional, isteric, mahalagiu, copilaros, cinic, politologic, filozofic... you name it. Si eu am scris cateva kile bune, hm.

Altfel, in plan pur personal, forumul Agora URR ramane o experienta fantastica. Pe mine m'a ajutat sa inteleg ca nu e totul pierdut cu Romania atata timp cat exista mii de oameni onesti cu care pot sa stabilesc afinitati elective. Asta a fost, in plan personal, o revolutie.

O sa trec numele celor cu care m'am conversat luni bune (ordinea e aleatorie, din amintiri): Adi Stanciu, Marius Delaepicentru, Marian M, Emil, Matei Gulea, Rodarto, Cristian, CC, Anonimus, Ion, Barbu, Pancho Villa, Latka, Bogdan, Radu, Radu Muntean, Muck cel Mic, relaxare, Andrei Vuta, somnulratiunii, Ciprian Teleman, Zoli, mihaib, hedda, aquarispro, diacos, vali, musashi, wanderer, Claudiu Cristea, lorda, skortzy, mteddy, mpalade, marius, anca.fodi, Catalin Floroiu, Doc, moromete si cati altii...

Bottom line: dupa dezamagiri succesive, culminand cu candidatura unor oameni mediocri care nu se ridicau la nivelul asteptarilor, URR a sfarsit intr'o fuziune cu un partid istoric zombie, in incercarea de a ramane in spectrul partidelor eligibile. Din cate se pare, rezultatul e prost.

Cum obisnuiam sa salut pe Agora,

Hai noroc sh'un praz verde!

luni, februarie 14, 2005

Repulsie

Daca securismul ar fi fost o industrie, romanii ar fi fost de buna seama intre liderii mondiali. Nu pot sa'mi reprim ura viscerala pe care o simt fata de oamenii astia lipsiti de inteligenta emotionala, securistii romani. Da, romani.

Intre alte lucruri pe care le'a ratat, comunismul a reusit sa scoata ce e mai urat din unii oameni. Imi e scarba ca atunci cand spun ca sunt roman afirm si ca sunt conational cu acele mizerii umane care au servit securitatea comunista.

duminică, februarie 13, 2005

Gusa vs. Basse vs. Paler

Vreau neaparat sa postez chestia asta antologica. Look who's talkin'...

http://www.ziua.ro/archive/2002/02/28/docs/12290.html

Vechituri

Vizitatori