sâmbătă, noiembrie 18, 2006

Anticipate

Am dat in bobi, zice ca se rupe PNL, ca aripa Flutur (ce romantic suna, aripa Flutur) & Stolojan face alianta populara cu PD si PNTCD si intra in anticipate pe ideea de a lua peste 40%, si le ies 45% Razz . Aripa Tariceanu merge solo-voce si nu intra in parlament, la musteatza. PC face alianta cu PRM si intra in opozitie, PSD cu Geoana reales primeste niste subsecretari or smth si da verde unui prim-ministru popular. Posibil ca PNGul lui Becali sa muste niste electorat din PRM si sa intre in parlament.

Ce ziceti, le vad corect? Care ai o ceasca de cafea turceasca, sa mai iei la foricastare?

Party night

Tot felul de tipi si tipe - d'astia virtuali, dai peste ei pe bloguri - o tin in chefuri. Misto!

luni, noiembrie 13, 2006

check this out

Na$ta$e nu ar fi post posibil politic in Romania daca nu s ar fi sprijint pe infrastructura PCR, reprodusa in FSN/FDSN/PDSR/PSD sub atenta obladuire a lui Iliescu, seniorul bolsevic caruia romanii i au cazut in robie in anii '90.

Influenta PSD (cu tot depozitul sau de reziduuri) si a oamenilor lui pervertiti a fost toxica in Romania. Vedem acum ce focuri de artificii organizeaza, ce prafuri in ochi ne arunca. Oamenii vor sa stie reptilele in custi, dar ei prind muste.

Well, daca oamenii astia cred ca am uitat, se inseala. Iliescu, Nastase si toti politrucii comunistoido-securisti care au impanzit Romania pot sa nu doarma linistiti: avem memorie de elefant si nu uitam nimic.

Acum e timpul ca Basescu si Tariceanu sa isi aminteasca ca sute de mii de tineri i au votat ca sa sa afle adevarul si ca sa se faca dreptate. Au votat pentru ca au vrut ca un sistem ticalosit sa fie facut zob. Ceasul ticaie!

Daca Romania este sa aiba un viitor fericit, ar fi cazul ca acum sa se faca dreptate si sa se spuna adevarul! Altfel, noi ne vom lua copiii de manute si ne vom vedea de vietile noastre in lumi libere. Atunci vor ramane aici comunistii si securistii, sa isi imparta resursele unei societati imbecilizate de minciuna si injustitie,

Vechituri

Vizitatori