duminică, ianuarie 15, 2006

Jailhouse rock

Tot citind in stanga si in dreapta articole de presa despre diversi coate-goale iuti de mana si tari de gura, iacata ajunsi putred de bogati in cativa ani de invarteli, rasuceli si pularit* prin politichie, si vazand ca incepe sa dea din fese si justitia noastra, aparent timid-fata-mare, dar totusi kind of kinky, ma gandesc ca parca-parca incepe sa'i arda pielea pe jmenarii astia care s'au invartit asa bine!

Acu, stand pe'o rana si mestecandu'mi popcornu', ma intreb: taica, cum ar fi daca am vedea prin puscarii vreo duzina de fetze d'astea grase, cu multiple gusi si matusi? Wishful thinking, zici?

Astia care au dat cep Romaniei au prins shpilul urmator: vii cu tupeu maxim, stai cu ochii beliti bine si urechile palnie, esti pe faza la tot ce misca, nu scapi sau lasi nimic si indosariezi tot ce'ti trece prin maini, esti pe telefon non-stop, nu lipsesti de la nici un talk show la care esti macar semi-invitat, te bagi in absolut orice combinatie din care sare paraiu', cat de mic, cand se cere minti de ingheata apele, dar nu eziti o clipa sa o intorci oricand din condei sau din buze, fara cea mai mica jena, razi pe fata si scuipi pe la spate, in sfarsit, faci politica de dambovitza, tata, si la sfarsit tragi linia: case, pamanturi, conturi, masini, motociclete. Tot ce poti prinde. Te bucuri de viata, bagi chiolhanuri, veselie si prietenie cu toti greii si grelele pamantului...

Zi'le lautare, baga maneaua pe suflet!, sau, dupa caz, sa cante simfoneaua, hali'v'as paraua publica...

Dar o fac pe barba lor, nu? Cum se intampla, s'ar putea sa nu scape de zeghe, pana la urma. C'asa'i in viata - sic transit gloria mundi... Eu unul le doresc o puscarie cat mai racoroasa. Daca se poate, pe viata lor!

*placeholder pentru ce vreti domniile voastre.

Niciun comentariu:

Vechituri

Vizitatori