luni, decembrie 11, 2006

Bucuresti

Cand sunt pieton in Bucuresti, ma gandesc doar la cat de mult mai am pana sa ajung in casa. Nu acasa, pentru ca nu poti spune 'acasa' unei locuinte aflate in acest oras.

Cand conduc in Bucuresti... Are rost sa mai spun la ce ma gandesc?

As vrea sa uit cat mai repede orasul asta si oamenii care il populeaza. Bucurestiul este o lume de cosmar, grotesca, este un oras mizerabil in care trebuie sa fii sobolan ca sa te simti la largul tau.

Si totusi, sunt oameni care spun ca le place viata in orasul asta. Presupun ca au o viata sexuala plina de satisfactii. Sau poate sunt oameni-sobolan.

In fine, citesc azi in presa financiara ca Primaria plateste 4 milioane EUR pe o casa din care vrea sa faca un centru de informare pentru turisti. Turisti-pisici, sper.

3 comentarii:

Dragos Novac spunea...

eu sunt unul din ei, si nici nu sunt om-sobolan si nici nu imi place datorita vietii mele sexuale. cred ca bucurestiul are si bune si rele, ca orice loc din lumea asta, restul e doar o problema de adaptabilitate.

Chatalin spunea...

Eh, nu pune la suflet. Am dat si eu o tusa groasa.

Gabriel M spunea...

Avantaje si dezavantaje. In Romania as prefera Timisoara, strict ca mediu de viata. Insa... stiti voi. Munca, scoala, perspective, etc. etc.

Vechituri

Vizitatori