luni, ianuarie 15, 2007

Ex-marinarul si blonda

Asta a facut facultatea la particulari, nu? Se vede. Sincer, interesul pentru biletul asta spune multe despre cata prostie e in tara asta.

Cand face mizeriile astea, Basescu e profund dezgustator. Dar se joaca cu focul, marinarul, pentru ca s ar putea sa si o ia in freza la urmatoarele voturi daca mai sta mult in cardasie cu asistenti idioti.

Nu spun ce spun pe baza excogitatiilor acestei chivute, ci ma refer strict la comentariile ulterioare ale lui Basescu, care, in loc sa o puna la punct cu fermitate si exigenta asteptata, a ales bullying ul, iarasi si din nou, (exasperant!! pentru a cata oara?!) si nu si a putut lua placerea de a ii mai arde o hapsha peste scafarlie lui Tariceanu.

Conducatorii trebuie sa isi aleaga sfetnicii cu mare grija, si sa stie sa dea peste labe celor care se intind prea mult. Femeia asta care a fost nefericit daruita cu o ambitie mult peste masura posibilitatilor (Norvegia, anyone?) isi permite toate chestiile astea fiindca i s a dat o palarie mult prea mare. Nu pot sa inteleg cum se poate inconjura un om politic ca Basescu de asemenea personaje jalnice.

Si daca femeia are sa dea explicatii pentru shmenuri cu nu stiu ce dealuri suspecte, Basescu ar face bine sa o lase sa se descurce. Sigur, daca nu cumva ii e teama ca, lovita de panica, secretara ar putea sa dea pe goarna si alte chestii mai nasoale.

Politica in Romania, troaca de porci. Scarbos Evil or Very Mad

Niciun comentariu:

Vechituri

Vizitatori