sâmbătă, iulie 23, 2005

De'ale lui Pacala

Mircea Geoană:
Singurul lucru bun al anticipatelor este că scăpăm de cel mai incompetent guvern din ultimii 15 ani. Este o calamitate care trebuie să plece, a declarat vineri, 8 iulie 2005, într-o conferinţă de presă, Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Democrat. Mircea Geoană a anunţat că PSD va solicita să aibă loc consultări ale partidelor politice după ce guvernul demisionează.
E un joc de alba-neaga cu demisia. Dacă vom ajunge în situaţia de alegeri anticipate, suntem pregătiţi. Responsabilitatea alegerilor anticipate este pe umerii guvernanţilor, care vor plăti costurile imense. Alegerile vor paraliza România, vor bloca integrarea în Uniunea Europeană, a afirmat preşedintele PSD. Mircea Geoană a avertizat asupra costurilor pe care le suportă România în urma organizării alegerilor anticipate: sociale, economice, stoparea investiţiilor străine.

PSD va merge fără ezitare la alegerile anticipate pentru că suntem mai buni decât actuala putere. E o chestiune de laşitate a lui Călin Popescu Tăriceanu să abandoneze integrarea, înainte de a face totul pentru a integra România în Uniunea Europeană, a afirmat preşedintele PSD.

Liderul PSD a explicat că întreaga criză politică a fost generată de Traian Băsescu, premierul Tăriceanu fiind doar "o marionetă". Fac un apel la Traian Băsescu să respecte Constituţia pe care a jurat. A spus că va fi un preşedinte jucător, însă este un jucător de poker cu soarta ţării, a declarat Mircea Geoană.

Un comentariu:

Chatalin spunea...

PSD a pus in miscare masina de propaganda pecerista. In nota informativa catre populatie facuta publica de presul lui Nastase se observa presararea unor alegatii-concept care vor fi comunicate intensiv (my guess) in perioada urmatoare:
- actualul guvern cel mai incompetent guvern
- incompetenta costa imens (social, economic)
- Basse ignora Constitutia
Reteta e simpla si testata (a mai fost folosita o data, cu succes, intre '96 - '00): repetiv, obsesiv, la nesfarsit, cu orice ocazie, niste aprecieri subiective pana cand le transformi in 'zgomot social', in taken for granted.

Vechituri

Vizitatori